onsdag den 30. september 2015

Fabelagtigt farveskift

Ja, det kan man typisk få i en duokrom lak. I dette indlæg er det en klassiker fra Ozotic, der fremviser sin smukke duokrome side. '730' er navnet. 




Som ved mange duokrome lakker, kræver '730' en mørk base for at stå rigtigt frem, da lakkerne typisk er ret gennemsigtige i sig selv. Jeg har her valgt en helt sort base og dernæst lagt to lag af '730' over. Lakken i sig selv er ok at arbejde med.

Se lige de farveskift. Jeg bliver stort set altid forbløffet over denne type lak.






'730' er købt ved Llarowe for lang tid siden. Ozotics duo- og multikrome lakker skulle efter sigende være udgået. Men jeg har faktisk netop denne til salg i Lovely Shop på Facebook, så her kan man jo kigge forbi, hvis man lyster.

- Maria


mandag den 28. september 2015

Holo fra PP

Og masser af det - for solen skinnede faktisk, da jeg tog billeder af denne metalliske skønhed. For det er netop hvad den er - en metallisk mørk blå lak med spredt holografisk pigment. 'Eyre' fra Picture Polish.




Der er ikke så meget at sige om den - den dækker i to lag og er fin at påføre.

Og som det er med mange hololakker , så er dne lidt kedelig i skyggen, men helt fantastisk i solen!




'Eyre' er købt fra Norwaynails

- Maria


fredag den 25. september 2015

Pastel-gradient

Hvad er der med gradients? Jeg kan virkelig godt lide dem. Og så kræver det alligevel at man har nogenlunde styr på sin håndværk, hvis man skal lave en fin gradient. Så måske jeg også er lidt stolt over, når det lykkes. Gradienten i dagens indlæg synes jeg så absolut er lykkes!


Jeg har brugt en hvid base og dernæst duppet løs med tre lakker fra Essie limegrøn: 'Chillato', ferskenfarvet/koral 'Love Every Minute' og lilla: 'Go Ginza'.




Og som sagt, så er jeg stolt af resultatet. Farverne går fint sammen og de blender godt sammen.






Alle lakkerne er fra billigvoks, make-upsvampe brugt til dupning er fra Sephora

- Maria


onsdag den 23. september 2015

Vamp

For mig er den dybe blodrøde jellyagtige farve den allermest vampede, der findes! Dior 'Nuit' er netop sådan en farve. Den minder mig om klassikeren fra Chanel 'Rouge Noir'. 'Nuit' indeholder dog en anelse glitter som Chanels klassiker vist ikke gør. Glitteret er meget sparet og står kun frem i højt sollys, men det giver et sjovt indspark til lakken. Jeg har forsøgt at tage et sløret billede af flasken, så I kan få en ide om, hvad jeg taler om.






'Nuit' dækker fint i to lag og er fin at arbejde med. Tak Dior.






Der kan fornemmes lidt glitter i sollyset.




'Nuit' er købt i Puerto Rico, Gran Canaria, men er en del af Diors faste sortiment - og derfor let at få fat i.

- Maria


mandag den 21. september 2015

Glitter på en stresset mandag

Mandage er tit slemme - for flere af os. I dag var så absolut ingen undtagelse for mig. Så jeg må glæde mig over lidt smukke negle i løbet af sådan en dag.

Jeg har desværre ikke denne lak på i dag, men hold nu magle, hvor jeg jeg er sikker på, at den ville kunne skabe fest på en hvilken som helst dag i ugen! Jeg kunne derfor godt have haft brugt at have den på neglene i dag.

'Ariels Tale' er fra Picture Polish. Det er en klar lak med masser af blå-grønt glitter. Jeg har reborn-udgaven, hvilket vil sige, at der er mere glitter i basen end den tidligere udgave. Dette er jeg lidt ærgerlig over. Jeg synes nemlig, at der er for meget glitter i denne udgave. Og netop derfor valgte jeg en ren glitter-mani, hvilket man ikke så nemt ville kunne gøre med den oprindelige udgave.




Jeg har lagt et enkelt lag af 'Ariels Tale' og dernæst duppet resten af glitteret på med en svamp. Lidt noget gris. Lidt svært at få til at se rigtig pænt ud. Men hvis man kan lide glitter, så er det hele besværet værd.






Bonusinfo - jeg har naturligvis altid været vild med Disneys Den Lille Havfrue (ligesom stort set alle andre kvindfolk født i 80'erne). Jeg var endda i biografen og se den med min mor. Og jeg fik den på VHS i julegave tilbage i enten 1989 el. 1990. Det var dengang man skulle spole sin film tilbage, når man havde set den. På en måde mere besværligt, på en måde mere simpelt.

'Ariels Tale' er fra Norwaynails

- Maria


tirsdag den 15. september 2015

Mere stamping!

Jeg siger det lige igen - MoYou Londons stampinglakker er jo simpelthen for fine!

I dette indlæg har jeg valgt at stampe med tre farver ad gangen - 'Sweet Lips', 'Skin Silk' og 'White Knight'. Der er i ørvigt stampet over en ægte efterårsfavorit 'Carré Bleu' fra Dior. Pladen der er brugt er ligeledes fra MoYou - fra deres Holy Shapes kollektion (nr. 08).




Og resultatet er da virkelig sødt synes jeg.




'Carré Bleu' er købt i Magasin, både stampinglakker og plade er købt fra MoYou Londons egen hjemmeside.

- Maria


lørdag den 12. september 2015

Autumn

'Autumn' er en smuk, relativt ny lak fra Picture Polish. Den indeholder spredt holografisk guldglitter og har en orange base. 




'Autumn' er fin at arbejde med, og den dækker fint i to lag. Og så er den bare smuk. Fantastisk smuk. Jeg er så vild med denne type lak!

Så fin!




'Autumn' er købt fra den danske hjemmeside nailthemail

- Maria


torsdag den 10. september 2015

Æg fra svanen

Denne lak er fra en smuk kollektion fra Models Own ved navn Speckled Eggs. Jeg har vist billeder af to andre lakker fra kollektionen, dem kan I se hhv. her og her. De sidste to lakker fra kollektionen har jeg også liggende. Men altså... de siger mig af en eller anden grund ikke så meget. Kollektionen er fin, men jeg får simpelthen ikke brugt lakkerne, hvilket på en eller anden måde er rigtig ærgerligt.

Nå, men her kan i se den lilla med sorte glitterstykker - 'Swan'.




'Swan' kunne dække i to lag, men den var ikke fantastisk at arbejde med. Glitteret drillede mig på en måde, som den ikke gjorde med de andre to lakker. Mærkeligt ikke?!




'Swan' er for lang tid siden købt på ASOS

- Maria


tirsdag den 8. september 2015

Efteråret er over os

Og det skal da fejres med en vaskeægte efterårslak. 'OPI Scores A Goal' fra OPI er en mørk dyb rød cremelak med stærke brunlige undertoner - så den bliver lidt lilla i det. The Polishaholic beskriver farven som rosin, hvilket jeg synes passer godt!




'OPI Scores A Goal' var helt fin at lægge og dækkede godt i to lag.

Og som sagt... en vaskeægte efterårslak. Også selvom den egentlig indgår i en sommerkollektion.






'OPI Scores A Goal' er købt i Rema 1000 for lææænge siden!

- Maria


søndag den 6. september 2015

Keep CALM and buy all the Picture Polish

Ærlig talt. Picture Polish kan altså et eller andet. Penslerne er gode, flaskerne er søde, de laver fine bloggersamarbejder - og så laver de naturligvis fantastiske farver! 

I dagens indlæg vil jeg vise jer én af de nyere lakker fra Picture Polish, nemlig den turkise 'Calm', der er fyldt med spredt holografisk glitter.




'Calm' var fin at arbejde med og krævede tre lag for at dække, hvilket kun er ok fordi det får det holografiske glitter til at stå bedre frem! Den er altså ret gennemsigtig.

Men den er jo så fin på neglene. Prøv bare at se...






'Calm' er fra den nye danske neglelakshjemmeside Nailthemail

- Maria


fredag den 4. september 2015

Morning Rose

Et ganske hurtigt pip fra mig i dag. 'Morning Rose' er en limited edition lak fra Chanels 2011 sommerkollektion. Den er lyserød (med koralfarvede undertoner), den er en let jelly, og den indeholder små fine guldflager.




Igen er jeg nødt til at udtrykke min store ærgerelse over Chanels pensler. Suk. Nå, men selve farven er fin, men jeg synes, at den skulle have tre lag for at dække helt, hvilket er lige i overkanten i min bog.




'Morning Rose' er vistnok købt brugt.

- Maria


onsdag den 2. september 2015

Akvarel

Essie er for nyligt udkommet med en masse lakker (også kaldet en kollektion!), der har en jelly-base, der gør dem perfekte til akvarel-agtig nail art. Serien af lakker hedder ganske passende Silk Watercolor. Alle lakkerne kan købes for sig i store størrelser, men man kan også købe (to forskellige) minsæts, hvor der er tre Watercolor-mini-lakker samt en hvid mini-base i sættet.

Jeg har til dette indlæg brugt lakkerne fra 'Abstract Floral Mini Pack'. I denne pak indgår den blå-violette 'Point Of Blue', den petroleumsfarvede 'Pen & Inky' samt den mørke fuchsia 'Highest Bidder' (samt som sagt en hvid base).

Farverne i dette minisæt er meget smukke hver for sig, men de er så absolut også smukke sammen.






Til selve designet har jeg naturligvis lagt den hvide base, som foreskrevet. Og så har jeg ellers klattet løs med de tre farver. Så har jeg klattet lidt med noget acetone. Så har jeg atter klattet med farver... og så videre. Jeg har leget en del, kan man sige - og det er netop dét disse lakker er gode til - at lege med! For sig selv er lakkerne meget gennemsigtige, så på med den hvide base, og leg så ellers løs.

Min leg endte i et drømme-agtigt LSD-eventyr. Jeg prøvede at kontrollere designet lidt ved at lave hvide trekanter, men jeg kan faktisk bedst lide det helt råt.








Minisættet er fra Billigvoks.dk

- Maria