mandag den 31. august 2015

Den slags indlæg...

... som man ikke rigtig har lyst til at udgive. Årh ja, dette er netop et af dén slags indlæg. Og hvorfor? Jo, jeg er simpelthen ikke tilfreds med designet. Jeg bør måske bare holde mig fra studs! Lakken er nu meget fin 'Kiss Me I'm Brazilian' fra OPI.




Til denne mani har jeg brugt ovenstående pinkfarvede sag fra OPI samt neonfarvede studs købt på ebay.

'Kiss Me I'm Brazilian' er rigtig fin alene (og er i øvrigt fin at arbejde med og dækker i to lag). Med studs er det ikke lige min kop te - det kom i hvert fald hurtigt af igen!






'Kiss Me I'm Brazilian' er købt I Rema 1000 for læææænge siden!

- Maria


lørdag den 29. august 2015

Der er ikke noget, der er så dårligt...

... at det ikke er godt for noget... Man kan altid lære af sine fejl... Af skade bliver man klog, men sjældent rig...

Dét er ordsprog, som jeg er vokset op med. Mine forældre har åbenbart gået meget op i at formidle en slags ide om, at det er ok at fejle - så længe der kommer noget brugbart ud af fejlen. Og det gør sig gældende for mani'en i dagens indlæg. Det var tænkt, at den skulle være meget anderledes ift. hvordan den endte ud. Men når nu resultatet faktisk er fint i sig selv, at det faktisk var ok, at den ikke blev helt som jeg havde regnet med. Og så fandt jeg i øvrigt ud af, at Chanels 'Taboo' ikke er særlig fantastisk at stampe med - og at den i øvrigt har en langt mere blå base, end jeg havde regnet med.

Jeg har stampet med grej fra MoYou London - ovenpå den smukke lyserøde holografiske lak fra Nfu Oh - ved navn '63'. I kan se et rent swatch af lakken lige her.

Stampingen gik som sagt helt i fisk - så det reelle mønster fra stampingpladen blev ikke øverført, istedet blev kun en del af mønsteret overført, og så stampede jeg bare flere gange over - for at opnå en  rodet effekt. Og jeg synes faktisk, at det blev rigtig fint! Jeg er især vild med den måde holo'en lige får lov til at titte frem gennem stampingen.








I kan i ørvigt se et billede helt tæt på Taboo lige her. Og I kan se 'Taboo' swatchet lige her.

- Maria


torsdag den 27. august 2015

Fuchsia-shimmer herlighed #2

Jeg har mange lakker efterhånden. Jeg forsøger altid at sælge lidt ud i de jeg har (i gruppen Lovely Shop på Facebook), men alligvel har jeg bare så mange. Jeg har mange lakker, der ikke har været på bloggen. Og ja, jeg har også mange lakker som jeg endnu ikke har haft på, hvilket der kan være forskellige grunde til. F.eks. har jeg haft den gule 'Mimosa' fra Chanel stående i måske et lille års tid - i bunken af lakker, jeg som minimum gerne vil swatche og lægge på bloggen. Men af en eller anden grund er den bare ikke kommet på neglene endnu. Den matcher ikke min meget lyse vinterhud, og om sommeren går jeg bare efter nogle andre farver end gul... 

Så derfor er det altid lidt interessant for mig, når en lak kommer på bloggen flere gange! Det betyder jo selvfølgelig, at det er en lak, som jeg sætter pris på, når jeg har lyst til at vende tilbage til den. Dette gør sig gældende for den lak, som jeg vil vise jer i dag. Det tidligere indlæg med denne skønhed kan I se lige her. Lakken hedder 'Blueberry Glitter' og er fra Kiko.






Som skrevet i det oprindelige indlæg, så er 'Blueberry Glitter' købt i Spanien

- Maria


tirsdag den 25. august 2015

Den sidste snert af sommer

Tænk at sommeren er ved at være slut. Det er gået hurtigt (igen) i år. Men inden vi skifter over til de mørkere, dybe og glitrende mani'er, tænkte jeg at jeg ville vise jer én af sommerens favorit-mani'er. 

Jeg er blevet meget glad for stamping - især efter jeg har fået MoYous stampinglaker ind ad døren - de er bare gode altså! I dette indlæg har jeg brugt den lyse pink/koral OPI 'Sorry I'm Fizzy Today', som er blevet stampet med den hvide lak fra MoYou London. Stampingpladen er også fra MoYou London - fra deres tropiske kollektion.




Jeg er stadig ikke heeelt tilfreds med mine stamps, men det bliver bedre og bedre, synes jeg!

Jeg er til gengæld helt vild med farverne sammen. Ægte Sommer-Hawaii-stamping!




'Sorry I'm Fizzy Today' er købt i Magasin, stampinglak og -plade er fra MoYou Londons egen hjemmeside.

- Maria


lørdag den 22. august 2015

Den lak jeg har mest lyst til at købe...

... ja, det er så ikke én lak som sådan - men den farve, som jeg altid får lyst til at købe er mintgrøn. Der er bare noget, der trækker i mig, når jeg ser en lys grøn lak med blå undertoner - eller en lys blå lak med grønne undertoner. Måske har Chanel Jade ødelagt mig for livet? Det vides ikke. I hvert fald har jeg købt endnu én af de der lyse grønne lakker. Denne gang er den en Picture Polish lak, der er tilføjet samlingen.

'Honeydew' er således en mintgrøn cremelak.




Den dækker i to fine lag. Penslen fra PP er simpelthen så god, den bliver jeg aldrig træt af.

Farven er simpelthen så frisk og fin. Jeg nød at have den på!




'Honeydew' er købt ved Norwaynails

- Maria


torsdag den 20. august 2015

En gammel favorit

Gode gamle 'Last Friday Night' fra OPI er efterhånden blevet en glitterklassiker i min skuffe. Jeg har tidligere vist den på bloggen her.

'Last Friday Night' er en næsten gennemsigtig blå jellylak fyldt med små blå nærmest gennemsigtige stykker glitter samt lidt større stykker iriserende glitter. Og jeg er ret vild med iriserende glitter.




'Last Friday Night' er fin at arbejde med. På billederne herunder har jeg lagt et enkelt lag af den over den smukke koboltblå YSL 'Bleu Majorelle'.  

Det første billede er med alm. topcoat - de næste er med mat topcoat.








'Last Friday Night' er i sin tid købt på Nelly.dk

- Maria


tirsdag den 18. august 2015

Shine of the Times

Denne lak har længe været på min ønskeliste. Længe. Jeg har masser af andre flakies, men den fra Essie måtte jeg af en eller anden grund bare eje.

Så her er den - 'Shine Of The Times'




'Shine Of The Times' er rigtig fin at arbejde med. Der er ikke så meget mere at sige. Herunder er den lagt over den rosa OPI 'Just Lanai-ing Around'.






'Shine Of The Times' er købt brugt.

- Maria


søndag den 16. august 2015

Lidt fra Egypten

Ja, jeg staver det med 'E' og ikke 'Æ'. 'E' er bare flottere end 'Æ' i dén sammenhæng. Ligesom jeg meget gerne vil snige et 'H' ind i te - i dét tilfælde også selvom jeg ved, at det ikke må bo der længere.

Det 'lidt' fra Egypten som jeg vil vise jer, er en lak fra Picture Polish, der har navnet 'Pharaoh'. 'Pharaoh' er en guldlak med masser af spredt holografisk effekt. Solen var meget genert på dagen, hvor jeg valgte at tage billeder af denne skønhed, så I må desværre i dette indlæg tænke jer til den holografiske effekt.




'Pharaoh' er fin at arbejde med. Den dækker desværre først efter tre lag da den er meget, meget gennemsigtig i det. Jeg synes tit, at guldfarver ikke klæder mig særlig godt, men denne guldfarve er lidt nude-ish, hvilket jeg synes er meget klædeligt. 




'Pharaoh' er købt på Norwaynail

- Maria


onsdag den 12. august 2015

Swagger

Disse billeder har meget længe ligget i min mappe med billeder, som skal på bloggen. Jeg ved ikke hvorfor de har måttet vente så længe. Lakken på billederne er der i hvert fald ikke noget i vejen med. Den hedder 'Swagger' og er fra Picture Polish. 

'Swagger' er en nærmest neonfarvet cremelak - i farven man på engelsk ville kalde for "periwinkle" og som vi på dansk kalder for... blå/lilla? Den er altså lys blå med lilla undertoner.




'Swagger' dækker i to lag, men den var faktisk ikke særlig god at arbejde med. Den var  på en eller anden måde ujævn at lægge.

Men farven er virkelig, virkelig fantastisk!






'Swagger' er fra Norwaynails.

- Maria


mandag den 10. august 2015

Genbrug af gammelt design

Sidste år til påske lavede jeg en mani med hvid base og prikker udelukkende med tekstur-lakker fra Kikos Cupcake kollektion. Af en eller anden grund kunne jeg ikke modstå fristelsen til at lave nærmest præcis samme design igen. Så det har jeg gjort!

I kan se det forrige design og de anvendte lakker lige her




Jeg vil ikke sige så meget om designet - men bare vise billederne. Lyset var lidt voldsomt da jeg tog billederne, hvilket er lidt ærgerligt, men det er nu fint alligevel!




- Maria


lørdag den 8. august 2015

Duokrom sag fra Picture Polish

'Bohemian' fra Picture Polish er en metallisk duokrom lak, der skifter fra orange/pink til guld - herudover indeholder den små holohgrafiske glitterpartikler.




'Bohemian' dækkede ved tre lag og var faktisk ok at arbejde med. Den forekommer mig at virke lidt gennemsigtig. Og som med mange duokrome lakker kunne den måske have gavn af en mørk/sort base. Umiddelbart er den dog så pigmenteret, at den klarer sig uden.

Jeg er aldrig helt så betaget af duokrome lakker, som jeg egentlig godt kunne tænke mig at være. 'Bohemian' er fin, men ikke mere end det - efter min mening. Og på en eller anden mærkelig måde kan jeg faktisk bedre lide den på billeder end i virkeligheden.




'Bohemian' er fra Norwaynails

- Maria


torsdag den 6. august 2015

Flamingoer

Jeg er forelsket. Jeg er simpelthen forelsket i MoYou Londons produkter. Eller altså... forelsket-agtigt... ik'?

Deres stampingplader er gode, flotte og lette at bruge (og indpakningen med sleeves til hver plade er fantastisk!). Deres stampere (eller i hvert fald én, som jeg har fra dem) er nærmest perfektion... og nu har jeg prøvet deres lakker... og wauw... de er gode. Jeg har aldrig prøvet rigtige stampinglakker før, og det det gør måske, at jeg er mere entusiastisk, end jeg burde være. Men altså de er virkelig gode!

I dette indlæg har jeg brugt en plade fra deres tropiske kollektion (nr. 5) og deres rosa/pink stampinglak, som har navnet 'Sweet Lips'. Jeg har stampet over den smukke nude farve fra OPI 'Do You Take Lei Away?'






OPI-lakken dækkede perfekt ved to lag og var god at arbejde med. Og stampinglakken 'Sweet Lips' var helt perfekt. Lakken var godt pigmenteret - og tørrede hverken for hurtigt eller for langsomt ift. selve stampingen. Det er ikke sidste gang jeg køber stampinglakker fra MoYou London.

Og resultatet er da for kært! Søde flamingoer.






'Do You Take Lei Away' var en gave fra min kæreste (købt på Ibiza), og alt stampinggrejet er købt fra MoYou Londons hjemmeside.

- Maria

tirsdag den 4. august 2015

GLITTER!

Jeg har i længere tid holdt øje med F.U.N. Lacquer ved Llarowe, da jeg gerne ville have fat i nogle af deres lidt chunky hologlitter-lakker. Men de har været udsolgt længe. For nogle uger siden opdagede jeg til gengæld at lakkerne kunne fåes på den danske side Minta.dk... en meget glædelig overraskelse. Så jeg skyndte mig at købe dén, som jeg var mest interesseret i - nemlig '24 Karat Diamond'.

Denne lak indeholder udelukkende små holografiske sølvfarvede glitterstykker i en klar base.




'24 Karat Diamond' var ganske umulig at arbejde med - kanten var svær at få til at være lige ved neglebåndene, og derudover er det bare altid svært at arbejde med lakker, hvor der er så meget glitter i basen. Jeg endte med at give den tre lag, hvilket jeg faktisk ikke syntes var helt nok. En anden gang vil jeg påføre den ved at lægge et enkelt lag og dernæst duppe resten på med en svamp, for det andet var simpelthen så besværligt. Yderligere krævede denne to lag topcoat for at blive jævn. Og ja, neglene blev pænt tykke af flere omgange glitter og en masse klar lak.

Men men men... smuk er den... i solen. I skyggen er den efter min mening ret kedelig. Og så er den selvfølgelg vildt besværlig at tage billeder af! Jeg har forsøgt at tage et lidt slørede billeder, hvor man kan fornemme det smukke glitter. Sådan ser alle neglene ud hele tiden i sollys-agtigt.




'24 Karat Diamond' er som beskrevet fra Minta.dk

- Maria


mandag den 3. august 2015

Når en lak skuffer... lidt...

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg havde sindssygt høje forventninger til 'Nemesis' fra Picture Polish. Jeg kan godt lide vampede farver med lidt spil og ballade - og det er lige netop sådan 'Nemesis' er - vampet, metallisk, let duokrom rød med spredte holografiske partikler. 




'Nemesis' dækkede i to lag og var rigtig fin at arbejde med.

Jeg kan ikke forklare, hvorfor den ikke levede op til mine forventninger. Når jeg ser billederne, synes jeg faktsik at den ser rigtig fin ud. Måske var jeg ærgerlig over, at PP udgiver en så åbenlys efterårskollektion midt om sommeren. Hmm... Jeg bliver nødt til at give den en ny chance i efteråret.




'Nemesis' er fra Norwaynails.com

- Maria


lørdag den 1. august 2015

ENDELIG!

... eller altså i hvert fald næsten endelig.

Den virkelig, virkelig opmærksomme læser vil vide, at jeg i lang, lang, laaang tid har haft en lemming som hed 'Jade' fra Chanel. Nej, det er desværre ikke 'Jade', som jeg har besluttet at smide over 1000 kroner efter. Istedet har jeg valgt at smide et mindre beløb - dog det største beløb jeg nogensinde har måttet smide efter en lak - efter 'Fraîcheur' fra Chanel.

'Fraîcheur' ligger sindssygt tæt op ad 'Jade' - dog er det ikke en 100% dupe. Ligesom 'Jade' er 'Fraîcheur' lysegrøn og indeholder fint shimmer, og så er den let jelly-agtig.




På grund af dens jelly-formel er 'Fraîcheur' lidt af en gennemsigtig sag og den krævede derfor tre lag for at dække helt. Den var faktisk ok at arbejde med. Men f..k hvor jeg bare er træt af Chanels pensler. Det er på grund af deres pensler, at jeg ellers ikke har købt Chanel det sidste års tid.

Og så til farven. Jeg må sige, at farven er virkelig skøn. Jeg kan rigtig, rigtig godt lide den. Og bedst af alt - den har faktisk nogenlunde dækket mit 'Jade-behov'. Det var da helt utroligt! Hurra!






'Fraîcheur' kan endnu ikke købes i Danmark, og jeg er i tvivl om man kommer til at kunne det. De er desværre ikke de mest opdaterede i Chanel hos Magasin. Umiddelbart kendte de hverken til lakken eller til at de ville modtage den. Det er i hvert fald sikkert, at dette er en limited lak - og lur mig, om ikke de kun vil sælge den i Frankrig og Kina eller sådan noget pjat. Jeg tog i hvert fald ingen chancer og bestilte ved en fransk sælger på ebay. 

- Maria