lørdag den 30. november 2013

Julen er lige om hjørnet...

Hej på bloggen!

Det er jo allerede 1. december i morgen! Jeg er rigtig glad for jul, jeg synes, at det er en dejlig mørk tid med fridage, hvor man kan bage, lave konfekt og julehygge med dem man holder af.

I mit univers er julen rød… og eftersom julen er lige om hjørnet, har jeg valgt at vise jer en rød lak i dag :-) Denne lak hedder 'Fluent Red' og er fra Kiko. Det er en rød shimmerlak med små guldpartikler, som man dog ikke så godt kan se på neglene.




'Fluent Red' var ganske fin at arbejde med og krævede to lag for at dække helt. Jeg synes, at den har en god farve… men måske lidt lys til jul - der vil jeg gerne have lidt mere dybde/mørke. Min topcoat driller mig for tiden - derfor kom der bobler i lakken. Øv.

Jeg glæder mig til at kunne vise jer julefarver og juledesigns på bloggen!






'Fluent Red' er købt i en Kiko-forretning i Berlin (og er en gave fra min kæreste).

- Maria


fredag den 29. november 2013

Fælles Fredag - Storby!

God fredag i blogland :-)

Fredag betyder igen fælles fredag - og i dag stod valget mellem storby eller Movember. Jeg har valgt at vise jer storby-negle i dag, som overskriften også angiver!

Man kan selvfølgelige tolke "storby" på mange, mange måder til en mani, men jeg har valgt at gøre det åbenlyse - nemlig lave en skyline over byen jeg selv bor i: København. Eller det vil sige, jeg har udvalgt nogle tårne som i min optik er meget "Københavnske". Jeg har valgt at lave tårnene på en gradient-baggrund, der skal fungere som en aftenhimmel.

Jeg har brugt følgende farver til gradienten: OPI 'Y'all Come Back Ya Hear', Essie 'Peach Daquiri', Essie 'Recessionista' og Essie 'No More Film'. Resten er af designet er lavet med akrylmaling.





Jeg startede med at lave gradienten med de fire farver ovenpå en hvid lak - som desværre gjorde at stemningen på billederne blev lidt mere 'neon-disco' end 'smuk solnedgang'! Men jeg gik alligevel i gang med tårnene. Jeg håber, at I kan genkende dem, men jeg fortæller jer alligevel, hvorfor jeg har valgt de forskellige tårne:

- Himmelskibet fra TIvoli - har jeg prøvet nogle få gange, men det er det tårn/bygningsværk fra Tivoli, der stikker højest op, og jeg ser det tit, når jeg cykler i byen. Derudover synes jeg, at Tivoli har noget gammel københavnsk stemning over sig. Jeg har tit haft årskort til Tivoli - og for tiden Wildcard, hvorfor jeg altid kan tage ind og tage en gratis tur i forlystelserne :-)

- Rundetårn - var et af de få tårne, som jeg kendte til, inden jeg selv flyttede til København, så bl.a. derfor ser jeg det som et vigtigt tårn i byen. Derudover er jeg vild med udsigten deroppefra - og så har jeg gået til kor i Studenterhuset, som ligger lige ved siden af Rundetårn.

- Tårnet på Vor Frelser kirke - er et tårn, som jeg ser dagligt. Det føles efterhånden som hjemme, når jeg ser dette tårn. Og så er det simpelthen bare fantastisk smukt! Jeg har været oppe i det en enkelt gang - og puha, det gør jeg ikke igen foreløbig… Der er ikke noget sikkerhedsrækværk deroppe, og det er nogle ret gamle trapper og stiger man skal benytte i den sidste del af tårnet. Puha!

- Tårnet på Børsen - er også et tårn jeg ser nærmest dagligt, og så kan jeg huske det fra Olsen Banden film fra da jeg var barn - derfor kom det med på denne mani.

Jeg synes, at det er en sjov mani - og jeg hyggede mig med at lave den. Jeg er dog ærgerlig over, at jeg valgte at skrive CPH på tommelfingeren og ikke bare KBH. Jeg går temmelig meget op i det danske sprog, hvilket er én af grundende til at jeg blogger på dansk, og at forsøger på at holde sproget så dansk som muligt på bloggen… så det var ærgerligt, at den lige smuttede i svinget!




Her får i lige designet med blank topcoat.




Og til sidst får I et (meget) redigeret billede med de farver og stemning, som jeg oprindeligt havde tiltænkt denne mani.




Husk at smutte forbi de andre bloggere!

Hvis I vil vide, hvor noget fra indlægget er købt skal I endelig spørge.

- Maria

onsdag den 27. november 2013

Man må nogle gange bide i det sure æble...

Godmorgen derude!

I dag vil jeg vise jer Barry M 'Sour Apple' ovenpå 'Spring Green', som jeg viste jer i dette indlæg.

'Sour Apple' er en effekt-topcoat, som består af en klar lak med aflange stykker glitter (bar-glitter) i to farver: gul og grøn/turkis. Jeg er ikke særlig vild med aflangt glitter, men da ASOS på et tidspunkt havde voldsomme tilbud, kunne jeg ikke dy mig for at hive et par Barry M'er hjem. Jeg gav vist 23 kroner pr. stk.




Jeg har efterhånden lært mig selv, at denne type glitterlak helst skal duppes på. På denne måde kan jeg lettere styre, hvor meget glitter, der kommer på neglene - og hvor det lægger sig. Hvis man påfører denne type glitter som en normal lak, synes jeg, at der kommer for meget glitter på, som i øvrigt lægger sig lidt klumpet. Men dup derud af - og så har man et fint og neutralt resultat. Jeg afsluttede med mat topcoat

Jeg synes, at det blev ok. Meeen jeg kunne faktisk bedre lide den smukke 'Spring Green' for sig selv. Så jeg måtte bide i det sure æble… Hø, hø!




Ups, der blev vist rystet lidt på hånden!




'Sour Apple' er som sagt købt på ASOS.com

- Maria


tirsdag den 26. november 2013

Glitter i luften

Hej på bloggen!

I dag vil jeg vise jer lidt af en klassisker - af en neglelak - fra Deborah Lippmann, som har navnet 'Glitter In The Air'. 'Glitter In The Air' er en lys mælke-blå/grå jelly-lak med lyseblå og lyserøde stykker sekskantet glitter (samt mindre runde stykker glitter i samme farvekombinationer og helt små lyseblå glitterstykker). Den er meget smuk i flasken, men den er meget gennemsigtig - så jeg besluttede mig for at lægge den over 'Maximillian Strasse Her', da det lod til, at den havde nogenlunde samme farve som basen i 'Glitter In The Air'.




Jeg startede med at lægge to lag af 'Maximillian Strasse Her' og dernæst to lag af 'Glitter In The Air', som desværre var lidt irriterende at påføre. Der kom ikke så meget glitter på neglene - og jeg skulle placere glitteret, jeg kunne ikke påføre denne lak som jeg ville gøre med en almindelig creme-lak. Når det så er sagt - så synes jeg, at den er dét værd. Den er pæn og klassisk men med et twist af fest og farver.

Til gengæld er jeg ikke så glad for den kombi jeg fik lavet med 'Maximillian Strasse Her'! Jeg tror, at jeg må lægge den over en anden basefarve, hvis jeg igen skal vise den på bloggen. Jeg tænker, at lyseblå kunne være en fin base til 'Glitter In The Air', som efter min smag er liiiige gennemsigtig nok til at være pæn i sig selv.






Det er så lang tid siden, at jeg har købt 'Glitter In The Air' at jeg faktisk ikke kan huske, hvor jeg har den fra. Beautybay er dog et godt bud!

Jeg vil i øvrigt kort fortælle, at min far er i bedring (til jer, der har fulgt lidt med i det). Han er kommet hjem efter den store operation, hvor han i alt fik 55 clips (sting) ned over maven (avs). Han er meget træt, og lægerne siger, at han kan forvente sig at være træt i et halvt år efter operationen, men at han så også burde være tilbage i samme fysiske form som før. Så jeg kan ånde nogenlunde lettet op - og derfor har jeg igen lidt mere tid til bloggen. Tak for støtten til jer, der sendte en tanke da jeg fortalte jer om min fars indlæggelse

- Maria


mandag den 25. november 2013

Leopard!

God mandag :-)

Jeg har til i dag valgt at lave noget, som ligger meget langt fra min egen smag, men som jeg synes var sjovt at prøve at lave. Overskriften angiver nok hvad jeg taler om - nemlig leopard-negle!

Jeg har brugt den brune 'San Tan Tonio' fra OPI, den sandfarvede 'Sand Tropez' fra Essie og den sorte 'Licorice' også fra Essie.




Jeg startede med at lægge to lag af 'Sand Tropez', som var helt ok at arbejde med. Da disse lag var tørre lavede jeg større og derefter mindre og lidt uregelmæssige pletter med 'San Tan Tonio'. Da disse pletter var tørre, lagde jeg en dråbe af 'Licorice' ud på et plastic-underlag og tog en lille pensel og malede c-forme rundt om de brune pletter - og jeg lavede også lidt pletter og streger mellem de brune (og nu sort-indrammede) pletter. Og det var dét!

Det lyder simpelt at lave dette design - og det mener jeg også at det er. Men det tager ret lang tid at lave - i hvert fald med den størrelse pletter, som jeg har lavet. Men man kan jo f.eks. vælge at lave pletterne større, hvilket jeg tænker vil nedsætte 'male-tiden' lidt.

Jeg synes selv, at designet er sjovt og… vellignende? Altså, jeg synes i hvert fald, at man  kan se, at det er inspireret af leopard-pletter. Jeg tror, at jeg i fremtiden også vil prøve at lave leopard-design med nogle mere skøre farver!
Den eneste negl jeg ikke er så vild med er lillefingeren - der var jeg vist blevet træt og ville gerne bare være færdig!






Alle lakker i dette indlæg er fra Billigvoks.dk.

- Maria


søndag den 24. november 2013

Frisk grøn!

Hej på bloggen!

I dag vil jeg hurtigt vise jer en farve fra Kiko. Den er grøn og hedder 'Spring Green'.




'Spring Green' krævede to lag for at dække helt, og den var god at arbejde med. Farven er fantastisk smuk. Mørk grøn, men alligevel meget frisk. En optimistisk farve vil jeg kalde det. 

Men hold da op. Jeg kunne bare ikke få et billede af farven. Ligegyldigt hvad jeg prøvede. Jeg har derfor redigeret groft i billederne for at få det til at ligne virkeligheden… men det gør det altså alligevel ikke helt. Suk. Billedet af flasken kommer nok tættest på. I virkeligheden synes jeg, at den er mindre støvet og en anelse mere turkis.

Ud fra Wikipedia vil jeg beskrive farven som en jungle- eller jadegrøn.






Jeg fandt to billeder, der viste farven lidt bedre end mine egne billeder - det første er et billede af en kjole, der sidder på den smukke Catherine fra det engelske kongehus. Billedet er lånt herfra.




Det andet billede kan I se hos denne neglelak-blogger: her.

'Spring Green' er købt i en Kiko-forretning i Berlin (og er en gave fra min kæreste).

- Maria


lørdag den 23. november 2013

Mine neglerutiner

Godmorgen på bloggen! I dag får I et lidt anderledes indlæg.

Jeg er mange gange blevet spurgt om jeg ikke vil lave et indlæg, med hvordan jeg plejer mine negle. Og det vil jeg selvfølgelig gerne. Jeg vil dog understrege, at disse rutiner fungerer for mig, men de fungerer ikke nødvendigvis for alle. Jeg vil lige advare om, at indlægget er meget langt, så hvis I har jeres egen plejerutine - som fungerer - så kan I nok springe dette indlæg over.

Først og fremmest - jeg har altid neglelak på, og sådan har det været i et års tid efterhånden. Så mit udgangspunkt er negle med neglelak på. Det er - for mig - en rigtig god ting, for jeg filer faktisk altid mine negle mens jeg stadig har lak på. På den måde kan jeg bedst se hvilken form jeg filer. Mine negle kræver forskellige længder for at se ens ud - f.eks. er pegefinger og langefingeren nødt til at stikke længere 'ud over fingeren' end ringfinger og lillefinger - som I måske kan se på billedet nedenfor.




Jeg bruger en almindelig billig fil til at forme mine negle. Jeg klipper aldrig mine negle - jeg filer kun, og jeg prøver for så vidt muligt kun at file én vej, for det har jeg ladet mig fortælle er bedst for neglene. Jeg filer måske mine negle én til to gange om ugen. Mange har gode oplevelser med glasfile, men ja - jeg kan godt lide de almindelige billige file. Denne er købt i Matas:




Når neglene er blevet filet i den form jeg vil have - som oftest squoval - fjerner jeg den gamle neglelak, og det sker med acetone. Min erfaring er, at der ikke er den store forskel på at bruge neglelakfjerner og acetone. Jeg bruger dog primært acetone fordi det er meget billigere end negelelakfjerner - og fordi jeg bruger voldsomme mængder af stadset! Normalt, når jeg fjerner cremelak, bruger jeg bare vatrondeller. Men hvis jeg f.eks. skal fjerne en glitterlak, hælder jeg acetone i en frysepose og stikker fingrene ned i acetonen i 3 minutter, så er glitteret forsvundet (hvis man selv lige nulrer lidt på det). Det går hurtigere end at lægge fingrene i vandbad, bruge vatrondeller som normalt - eller foliemetoden, som mange benytter sig af. For mig fungerer det dog helt klart bedst med posen - men det kræver en del acetone (til gengæld bruger jeg samme portion acetone til begge hænder). Når glitterlakken er væk, går jeg neglene efter med en ren vatrondel med acetone.




Når lakken er fjernet helt, vasker jeg mine hænder grundigt og tørrer dem af i et rent stykke køkkenrulle.

Nu skal I se hvordan mine hænder så ser ud - og det er lidt grænseoverskridende for mig, for mine negle er ret gule efter al den neglelak. Man kan jo fjerne det gule ved at buffe og dernæst bruge citron og naton - og så skrubbe løs, men det fjerner jo egentlig bare det yderste lag af neglen - og det går ikke i længden for mig (for jeg ville ødelægge mine negle, hvis jeg skulle gør det tit)... og der er jo alligevel ikke andre, der skal se mine negle nøgne - på nær mig… eller altså… før nu! På dette billede kan I også meget tydeligt se, hvordan nogle af mine negle er 'længere' end de andre.

Og her kommer de så… de nøgne negle:




Jeg håber at I overlevede synet ;-)

Efter håndvasken lader jeg neglene tørre i nogle minutter, hvorefter jeg bruger en rosenpind/orange stick til at skubbe mine neglerødder tilbage med. Denne er købt i Matas.




Dernæst kan jeg finde på at tage min neglebåndsskærer frem - og skære neglebånd, hvis de trænger. Det er dog ikke altid, at jeg gør det. Man skal også passe på med denne type neglebåndsskærer, man kan både komme til skade på den, og man kan også komme til at ødelægge sine neglebånd - så pas lidt på! Denne neglebåndsskærer er købt i Matas.




Hvis jeg har meget overskud kan jeg også finde på at bruge en neglebåndsfjerner. Jeg bruger denne fra Matas, som jeg lægger på alle neglebånd - og lader blive siddende i et halvt minuts tid, så skubber jeg til neglebåndene med neglebåndsskubberen og vasker til sidst hænderne grundigt.




Når lakken er fjernet og neglebåndene ordnet sørger jeg for at mine negle har lidt tid til at tørre. Mange siger, at negle skal tørre i en halv time efter de sidst har været i kontakt med vand - så lang tid får mine negle dog ikke. Jeg tror, at de får 10 minutter i det fri. Jeg buffer altid det yderste af mine negle - altså kun det stykke af neglen, som er vokset 'ud over fingeren'. Jeg buffer dette stykke af neglen fordi jeg synes, at det gør sådan at mine negle ikke flager (hvilket jeg havde problemer med tidligere). Til at buffe benytter jeg en fire-vejs-buffer/fil fra Sephora. Jeg bruger siden, hvor der står '2' på til at buffe det yderste af neglene - og bagefter polerer jeg neglene (over hele neglen) med siden, hvor der står '4'.




Nu er neglene klar til lak! Jeg bruger Essies 'First Base Coat'. Den er jeg ok tilfreds med, men jeg har aldrig fundet en basecoat, som jeg ikke kan undvære. Denne basecoat er købt på trendsales.dk. Nogle er meget glade for rejuvacote - men denne har jeg ikke prøvet som base (men den skulle være god til tørre og ødelagte negle - og kan købes på ebay).




Så kommer der lak på neglene - det behøver I ikke et billede af! Jeg har som skrevet ikke en basecoat, som jeg er helt vild med, men… jeg har en topcoat, som jeg ikke kan undvære - og det er Nubars 'Diamont Seal & Shine Topcoat'. Jeg bruger den altid! Den tørrer hurtigt, giver en hulens masse glans og gør neglene stærke (mens man har den på i hvert fald!).  Den har en tendesn til at blive ret tyk, men det gør ikke noget for mig. Jeg har prøvet topcoaten fra 'Seche Vite', som alle synes er fantastisk - jeg synes, at Nubars topcoat er ligeså god - og så lugter den ikke lige så dårligt som den fra Seche Vite. Jeg køber normalt min topcoat på beautybay.com (som er en engelsk side - så man skal ikke være bange for told).




Når topcoaten er tørret, bruger jeg en lille pensel - dyppet i acetone (jeg plejer at bruge låget fra en negelelakfjerner til at have acetonen i) - til at fjerne det overskydende neglelak ved neglebåndene. Denne er købt på ebay (som en del af et større sæt af pensler).




Efter jeg har renset omkring neglene med acetone, venter jeg 5-10 minutter, hvorefter jeg vasker hænderne grundigt. Dernæst tager jeg håndcreme på. Jeg er specielt glad for Glycerin-håndcremen fra Matas. Den giver en masse fugt uden at fedte. Den trænger virkelig hurtigt ind. Denne creme har jeg næsten altid med i tasken. Jeg prøver at bruge cremen, efter hver gang jeg har vasket hænder.




Når jeg går i seng sørger jeg igen for enten at smøre mine hænder ind i cremen ovenfor - og ellers bruger jeg 'Eight Hour Cream' fra Elizabeth Arden til at smøre på mine neglebånd. Denne er købt i Matas, men normalt køber man vist 'Eight Hour Cream' i tuber - som også kan fås i Matas.




Mange er glade for neglebåndsolie, men jeg synes at det fedter forfærdeligt meget - måske har jeg bare ikke fundet en god én endnu. Jeg bruger dog altid China Glazes 'Orange Cuticle Oil' inden jeg tager billeder af mine negle - det får dem til at se fugtede og meget velplejede ud.




Det var dét! Sådan er mine neglerutiner. Jeg følger dem ikke slavisk, men jeg går meget op i mine negle. Jeg forsøger f.eks. også i hverdagen at undgå, at støde neglene ind i noget - og bruger dem f.eks. aldrig til at åbne dåser osv. Jeg har tidligere haft knap så kønne negle, fordi jeg bed negle som barn, og fordi jeg senere blev en ivrig neglerodspiller. Jeg kan stadig have tendens til at pille i mine neglebånd, hvis der er noget at pille i - derfor er det vigtigt for mig, at mine hænder hele tiden er fugtede, og tit har jeg f.eks. også en neglebåndsskærer med i tasken, så jeg kan skære negleroden væk - i stedet for at pille den væk.

Jeg vil afslutte, med at vise hvordan mine negle så ud for ca. halvandet år siden. Billederne er desværre ikke den bedste kvalitet, men man kan tydeligt se, at jeg har fået meget bedre styr på mine neglebånd, og så sjusker jeg ikke så meget med lakken mere. Man kan også se at jeg havde buler på neglene (f.eks. tommelfingeren på det nederste billede). Jeg er glad for, at de ikke længere ser sådan ud!








Og så et hurtigt billede af hvordan mine negle ser ud i dag. Kæmpe forskel - så det virker at pleje neglene og huden omkring!




Jeg håber, at denne gennemgang vil kunne hjælpe nogle af jer, der gerne vil gøre lidt ekstra for jeres negle.

- Maria


fredag den 22. november 2013

Fælles Fredag - Galakse!

God fredag!

I dag lyder udfordringen på galakse-negle. Jeg har tidligere holdt mig langt væk fra galakser på neglene, for det første fordi galakser og rummet ikke siger mig så meget - jeg forstår ikke rigtigt hvad rummet egentlig er for noget… derfor har jeg ikke behov for at have det på neglene. For det andet har jeg altid tænkt, at det var for svært for mig at lave. Så det er mit aller første forsøg på at lave galakser på neglene!

Jeg har brugt en del farver til denne mani. Dem jeg primært har brugt er Chanel 'Taboo', Essie 'Jag-U-Are' og Essie 'Lilacism'.



De andre farver jeg har brugt er Estee Lauder 'Rose Apricot', Essie 'Recessionista', Essie 'Splash Of Grenadine' og Essie 'The Lace Is On'.




Jeg startede med at lægge 'Taboo' som base - et enkelt lag, da den i sig selv minder meget om en galakse! Jeg tog dernæst (da 'Taboo' var helt tør) en makeup-svamp, som jeg brugte til at duppe de forskelige farver på neglene, så de dannede mønstre. Men designet blev på en eller anden måde forceret - og det kom til at se lidt kunstigt ud. I stedet  lagde jeg tre dråber fra lakkerne på det første billede tæt op ad hinanden, hvorpå jeg dyppede svampen ned i alle tre farver samtidigt og dernæst duppede farverne skødesløst på neglene - og jeg blev ret glad for resultatet!
Jeg lavede derefter de små hvide prikker. Jeg brugte akrylmaling på en tandbørste, som jeg brugte til at 'skyde' med. Jeg tegnede derefter de hvide stjerne med akrylmaling og en meget tynd pensel. Jeg afsluttede med et lag topcoat.

Jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg havde slet ikke regnet med at det kunne blive så godt, og i virkeligheden synes jeg, at det var ret nemt! En anden gang vil jeg gerne lave stjernerne lidt mere diskrete - men det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer til at lave en galakse-mani. Jeg er især vild med tommelfingeren!

Det var en virkelig god udfordring for mig. Jeg er vild med, at jeg blev udfordret på noget, som jeg regnede med ville ende med et lidt skidt resultat og som var svært at lave - og hvor jeg fandt ud af, at det jo var helt omvendt!







Hvis nogle vil have oplyst, hvor de forskellige lakker er købt henne - må I spørge :-)

Husk at kigge på de andres bidrag til dagens galakse-udfordring!

- Maria

torsdag den 21. november 2013

Toggle to The Top!

Godmorgen på bloggen :-)

I dag vil jeg vise den fine 'Toggle To The Top' fra Essies vinterkollektion 2013. Den har en meget mørk rød jellybase og er spækket med rødt glitter. Glitteret har samme størrelse og farve.




Jeg legede egentlig med tanken om at lægge 'Toggle To The Top' over en sort base, men jeg tænkte alligevel, at første gang den skulle pryde mine negle - så skulle den være alene. Så det endte med to lag af 'Toggle To The Top'. Den har en relativ fin dækkeevne, så de to lag var nok. Lakken var lidt klumpet at arbejde med, men man kan heller ikke regne med andet, når basen indeholder så meget glitter. 
Til gengæld krævede denne lak mere end to lag topcoat… den krævede faktisk tre lag for at blive helt jævn og smuk. Så der er tre lag topcoat i spil på billederne nedenfor.

Der er mange meninger om denne lak, fordi den ligger så tæt op ad 'Leading Lady' fra sidste år, som lå tæt op ad 'Ruby Pumps' - begge lakker fra Essie. Det er samme type glitter i samme base - hvor basen bare lader til at være blevet mørkere og mørkere med årene. Så det er måske ikke den mest revolutionerende lak fra Essie.

Men altså, det ændrer ikke på hvor smuk 'Toggle To The Top' er. Nam, nam, det er en rigtig julelak! Jeg vil dog alligevel mene, at man ikke har brug for både 'Leading Lady' og 'Toggle To The Top' - med mindre man er afhængig af at købe neglelak virkelig godt kan lide begge farver.






'Toggle To The Top' er købt på trendsales.dk

- Maria


mandag den 18. november 2013

Chinchilly

Hej derude!

I dag skal I se den første mani her på bloggen, hvor jeg bruger neglelakken 'Chinchilly' fra Essie, som jo (sjovt nok) er lakken, der har givet inspiration til selve bloggens navn.

Jeg synes, at 'Chinchilly' er en fantastisk farve, den er klassisk, men ikke kedelig - og den kan bæres af stort set alle. Det er i hvert fald min tolkning af én af Essies store klassikere. Til dagens indlæg har jeg valgt at slå den muldvarpegrå cremelak 'Chinchilly' sammen med en anden lak fra Essie - nemlig den metalliske muldvarpegrå 'Lil Boa Peep'.

Min gamle 'Chinchilly' er i øvrigt smidt ud nu - den var næsten tom! Og nu har jeg fået en ny - og endda med bred børste... dejligt! Tak til Billigvoks.dk for dét!




Jeg startede med at lægge to lag af 'Lil Boa Peep', som jo egentlig er en lak, der kan bruges magnet på for at opnå et mønster direkte i lakken. Men derfor kan man jo også sagtens bruge den som almindelig lak. De to lag tørrede hurtigt da 'Lil Boa Peep' jo netop er en metallisk lak (næsten en folielak), og jeg kunne derfor hurtigt sætte en hulens masse striping tape (tyndt tape) over denne farve. Jeg valgte, at sætte tape-stykkerne ret tæt på hinanden diagonalt hen over neglen. Jeg tog derfefter én negl ad gangen, hvor jeg lagde ét lag af 'Chinchilly' over basen og tapestykkerne. Jeg ventede et par sekunder og fjernede tapestykkerne ét efter ét. Dette gentog jeg på alle neglene.
Til sidst lagde jeg topcoat over - og her skulle jeg altså have tungen lige i munden, for ellers ville der komme bobler i lakken, som der desværre også gjorde på tommelfingeren. Jeg fandt dog ud af, at det var en god ide at følge striberne - og lægge et tyndt lag topcoat. Jeg afsluttede med en mat topcoat - det synes jeg tit er flottest til nail art.

Jeg synes, at det blev en fin og diskret mani - og så er jeg jo bare vild med 'Chinchilly'!






'Chinchilly' og 'Lil Boa Peep' er fra Billigvoks.dk.

- Maria


lørdag den 16. november 2013

MoYou Stamping - Suki

I dag vil jeg vise jer mine nye stampingplader fra MoYou.

Først og fremmest vil jeg dog lige viser jer de lakker jeg har brugt til dette stamping-design. Den røde (der næææsten vil være koral) fra Essie 'Ole Caliente' og den helt sorte 'Licorice' - også fra Essie.




Og så til billeder af mine fine plader. Jeg har gennem noget tid kigget på MoYou's plader, men jeg har alligevel holdt mig lidt tilbage. Men da jeg pludselig opdagede, at man med en rabatkode kunne få 30% rabat på sine køb… tja, så kunne jeg ikke dy mig. Så jeg købte fem plader.
Jeg ventede derefter i måske 10 dage på at modtage en 'dit produkt er afsendt-agtig' mail, men den kom aldrig. Så jeg skrev til dem - og fandt derved ud af, at de på grund af rabatkoden havde fået solgt alt for mange plader på for kort tid. Så desværre kunne de kun sende mig de fire af pladerne. Den sidste plade er med julemotiver og altså udsolgt - men jeg håber selvfølgelig, at den kan nå frem inden jul!

Jeg synes, at det var ærgerligt at MoYou ikke skrev til mig lidt tidligere - at jeg selv skulle kontakte dem var lidt æv (specielt fordi jeg også er med i en stamping-gruppe på FaceBook, hvor jeg kunne se, at andre der havde bestilt samme plade som mig modtog den ret hurtigt - selvom de havde afgivet deres ordre efter mig). Til gengæld svarede de hurtigt på min mail, var rigtig søde og fik sendt de fire plader så jeg havde dem dagen efter.

Dette er de plader jeg så har modtaget - Artist Collection 04, Time Traveller - Back To The 70's 02, Sailor Collection 03 og Suki Collection 04.







Jeg lagde 'Ole Caliente' som base og stampede med 'Licorice'. Jeg lagde dernæst en almindelig topcoat og til sidst en mat topcoat. Essie-lakkerne var fine at arbejde med - og jeg var også ganske tilfreds med det Suki-mønster, som jeg valgt at bruge. Jeg har ikke helt kunnet finde ud af hvad "Suki" egentlig indebærer, men jeg synes, at pladen ser japansk ud - og også skriften, som jeg har stampet.

Jeg var ærgerlig over én ting ved MoYous plader - og det er størrelsen af deres mønstre. De er nemlig virkelig små - så et normalt mønster kan ikke dække min tommelfindernegl i hverken bredde eller længde… og så lange/brede negle har jeg alligevel heller ikke! Nå, men heldigvis laver de jo både XL-plader og plader, hvor mønsteret fylder det hele - så det må jeg jo bare gå efter i fremtiden. Til gengæld er jeg vild med indpakningen - at hver plade altså har sit egen itui - og at bagsiden er lavet med noget plastik, så man ikke kan skære sig.

Først et billede af den meget smukke 'Ole Caliente' alene (for mig er dette en must-have lak, der kan fungere som en rød om sommeren, hvor det hele ikke behøver at være så seriøst i farverne!).




Og så billeder med stamping. Jeg blev ganske tilfreds med resultatet.






'Ole Calliente' er vistnok købt på trendsales.dk, 'Licorice' er fra Billigvoks.dk og pladerne er købt på moyou.co.uk.

- Maria